Το μουστάκι και το μούσι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο Τέξας.

Ο σύλλογος «Austin Facial Hair Club» δημιουργήθηκε από μια ομάδα στο Όστιν του Τέξας το 2007. Σκοπός της είναι να να εκπροσωπεί το Όστιν, αλλά και τις ΗΠΑ συνολικότερα, στους παγκόσμιους διαγωνισμούς που γίνονται για τα απανταχού μουστάκια και μούσια με την ονομασία «World Beard and Moustache Championships».

Φέτος μάλιστα φαίνεται ότι διαγωνίζονται εντός έδρας, αφού ο παγκόσμιος διαγωνισμός του 2017 διοργανώνεται από τους ίδιους. Από  τις 1 μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, το Όστιν θα γεμίσει από περίτεχνα μουστάκια και μούσια.

Στον διαγωνισμό αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 1.000 άτομα. Η πιο εντυπωσιακή και περιποιημένη τριχοφυΐα στο πρόσωπο κερδίζει! Αλλά το τριήμερο φεστιβάλ δεν θα είναι μόνο ο διαγωνισμός. Ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και πολλές οικογενειακές δραστηριότητες θα διασκεδάσουν όλους τους παρευρισκόμενουςΔιαγωνισμός για μουστάκι και μούσι

Και μην νομίζετε ότι το διαγωνιστικό μέρος είναι απλό. 6 κατηγορίες για τα μουστάκια, 8 κατηγορίες για το full face γένι και 8 κατηγορίες για το απλό μούσι δημιουργούν έντονο διαγωνισμό.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως του διαγωνισμού είναι ότι συναγωνίζονται και γυναίκες. 4 διαφορετικές κατηγορίες για γυναικείο μούσι και μουστάκι, τις βάζουν και αυτές στο παιχνίδι.

 

Και πάνω απ’ όλα, μην τολμήσετε να τους αποκαλέσετε χίπστερ. Εδώ μιλάμε για γνήσια πράγματα και όχι για… «τρίχες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here