Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο, ώστε να δημιουργείται ψηφιακές φωτογραφίες και το Photoshop είναι αρκετά ακριβό για εσάς, υπάρχει εναλλακτική.

Το πρόγραμμα Krita είναι γρήγορο, ελαφρύ, δωρεάν και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει καλλιτέχνες που ψάχνουν κάτι διαφορετικό για τις ανάγκες των δημιουργιών τους. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις πλατφόρμες, Windows, Linux ή macOS.

Λοιπόν, όταν λέμε “εναλλακτική” πρόταση για το Photoshop, δεν εννοούσε ακριβώς αυτό. Αν θέλετε να διαχειριστείτε φωτογραφίες, να διορθώσετε τα χρώματά τους, να προσθέσετε λεζάντες και να είναι η φωτογραφία σας έτοιμη για τα social media, τότε πιθανόν μπορείτε να το κάνετε και με το Krita. Αλλά το Krita δεν είναι ακριβώς για αυτό. Είναι ένα πολυεργαλείο για να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη, κόμικς και σχέδια στον παγκόσμιο ιστό. Φυσικά έχει πολλά από τα καλούδια του Photoshop, όπως layers, μάσκες, εργαλεία μορφοποίησης, χρωματικές παλέτες και πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας.

Το κυριότερο όμως είναι ότι προσφέρεται δωρεάν. Αν λοιπόν οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες ψάχνουν τρόπο να πάρουν μορφή, το Krita είναι μια εναλλακτική πρόταση που θα σας αφήσει ικανοποιημένους.

[lifehacker]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here